ZL/ASH | Om oss
15042
page,page-id-15042,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,siteorigin-panels,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

ZLASH

Vi på Zlash jobbar hårt för att uppnå  kundens alla mål och bygga säkra, stilfulla hemsidor som passar just våra kunders behov och deras företagsprofil. Vi kan hjälpa er att bygga – och hosta – en ny hemsida, eller designa om en hemsida ni redan har. Alla hemsidor är självklart mobilanpassade.

177H

DESIGN

Idag har i stort sätt varje företag en hemsida och antalet hemsidor ökar hastigt. På Zlash lägger vi ner mycket tid och tanke på designen av ert företags hemsida för att se till att ni blir ihågkomna som ett företag med en snygg och funktionell hemsida. Vi ritar skisser, sitter med Photoshop och hämtar inspiration från andra sidor och fotografier för att se till att ni får en unik och modern design som passar er.

ARBETSSÄTT

Ett professionellt tillvägagångssätt är något vi älskar! Innan vi påbörjar ett arbete sätter vi oss ner med kunden och går igenom hur vi tänker gå tillväga och gör en första skiss, bestämmer tidsram och budget. Sedan under arbetets gång kommer vi med uppdateringar om hur arbetet går, och tidsschemat för hur vi tänker gå vidare och vi är tydliga med att kundens input är viktigt och uppskattas. Vi har alltid en rak och öppen kommunikation för att undvika missförstånd och hålla oss till det vi kommit överens om, men vi kan självklart ändra hur vi fortskrider om det blivit förändrade omständigheter.

macpiccoffe
r0r252VR6WqPRsxngGUE_telefoon politie

SÄKERHET

Vi erbjuder säkerhet i flera bemärkelser av ordet. Hemsidesäkerhet – de hemsidor vi designar är alltid säkra från hackare och illvilliga internetbrottslingar. Detta är något vi värderar högt, att privatpersoners och företags sekretess inte ska skadas och vi tar extra steg för att utöka säkerheten på de sidor vi bygger, mer än andra i branschen.

Tid- och budget-säkerhet – när vi har kommit överens om en budget och tidsram kommer vi att hålla den, så enkelt är det – inget strul.